KONYA / KARATAY - Birol Polat İlkokulu

Mrt

Okul Müdürümüz Mustafa EVCAN ve Proje Koordinatörümüz Fatma ÇOBAN Ankara'da yapılan Erasmus+ 2023 yılı KA122SCH projeleri toplantısına katılım sağladılar.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanlarımız Burcu ÜNALAN, Fatma ÇOBAN ve Günnurdan ARAKAYA AB Projesi Hazırlama Teknikleri Kursuna katılarak yürütmekte olduğumuz ''Sınıfımda Özel Biri Var'' Erasmus+ projemizin hazırlama ve hareketlilik planlama konularında müşavirlik yapmışlardır.

Mrt

''Sınıfımda Özel Biri Var'' Erasmus+ projemizin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında İbrahim Hanife Yapıcı Anadolu Lisesi, Kılıçarslan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Zübeyde Hanım Anaokulu'na ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Sınıfımda Özel Biri Var isimli projemizde kaynaştırma öğrencilerimizin akademik sosyal ve psikolojik gelişimlerini artırmayı amaçlıyoruz.. Bu bağlamda İtalya, Romanya ve Letonya ülkeleri ile işbirliği yapılarak kaynaştırma öğrencilerimizin eğitimlerini farklı yöntem ve tekniklerle geliştireceğiz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Deprem Tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.  Öğrencilerimiz sağlıklı bir şekilde binadan tahliye edilip, 42 sn içinde toplanma alanlarında yerlerini almışlardır.

Ara

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİLİM TIRI OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİLERLE ETKİNLİKLER YAPTI.

Ara

Okulumuz Karatay Belediyesi'nin düzenlediği Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası'na katılmıştır.

Okul müdürümüz Mustafa EVCAN okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Okulumuzun vizyon ve misyon hedeflerine ulaşmada taze bir kan olan okul müdürümüze çalışma hayatında başarılar dileriz.