KONYA / KARATAY - Birol Polat İlkokulu

Nis

Okulumuz 3/B sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz diyor ki " Evimizdeki atık malzemeleri değerlendirmeye karar verdik. Ortaya bu güzel eserler çıktı. İşimize yarayabilecek güzel ürünler elde ettik." bu değerli etkinlikleri için 3/B sınıfı öğretmenimiz Uğraş CEYLAN'a, öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ederiz.

Nis

Okul Sporları Masa Tenisi Minikler Erkekler takımımızdaki öğrencilerimiz Kerim Esat ODACI, Muhammet Emin YILDIRIM, Süleyman BENLİ ve Muhammed Eymen ÖZDEMİR il 1.si, Kızlar takımındaki öğrencilerimiz Burcu AL ve Zeynep Ferhan ÜNALIR il 2.si olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri sayın Özgür DEMİREL'i tebrik ederiz.

Nis

İngilizce öğretmenimiz Halime GÜL 4 C, D, E ve F sınıfı öğrencileriyle Jobs (Meslekler ) etkinliği yapıldı. Etkinlikte canlandırma yapılarak öğrencilerimizin kelime hazinelerinin geliştirilmesi sağlandı.

Nis

3/C sınıfı öğrencilerimiz Razaman ayı geleneklerimizi yaşatarak tüm sınıflarda Hacivat Karagöz gösterisi yaptılar. Ayrıca davul çalıp, mani söyleyen öğrencilerimiz de Ramazan ayının ruhunu hepimize yaşattılar..3/C sınıfı öğretmenimiz Meral GÜLLÜOĞLU'na, öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nde Özel Eğitim Sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz pano çalışması yaptılar.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Kamil YAREN ve Selçuk ŞENCAN'ın sorumluluğunda yürütülen " Plastik Bisiklet Parkım" projemizde kısa süreli amacımız plastik pet şişelerin toplam geliri ile bisiklet garajı yapmak, uzun vadede de öğrencilerimize çevre temizliğinin ve gelecekte atık madde geri dönüşümünün değerini kavratmak, farkındalıklarını artırmaktır. Projemizi destekleyen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerimize ''Su Tasarrufu'' ile ilgili eğitim verildi. Gelecek nesillere suyun önemini kavratmak için yapılan bu çalışma için Konya Büyükşehir Belediyemize, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz ''Sağlık İçin, Su İçin'' projesi kapsamında 22 Mart Dünya Su Günü'nde sınıflarımıza su dağıtımı yaparak farkındalık oluşturduk. Projeyi hazırlayan ve yürüten Hatice ŞENCAN ve Selçuk ŞENCAN hocalarımıza, projede çokca emeği olan 2/A ve 4/E sınıfı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 1/İ ve 3/A sınıfı öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programları hazırlamışlardır. Öğretmenlerimiz Miyase ÇAVUŞLAR, Ayla NERGİZ ve 1/İ ve 3/A sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

1/E sınfımız, gelirleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak üzere kermes etkinliği düzenlemiştir. Bu anlamlı oranizasyon için başta sınıf öğretmenimiz Emel KAVAS'a, 1/E sınıfı velileri ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Romanya ile ortak olarak yürüteceğimiz Ellerimi Tut, Bana Kendini Anlat (Hold My Hands, Tell Me About Yourself ) E twinning projemizde Karatay'dan 5 farklı okul, Lübnan ve Romanya'dan okullarla çalışacağız. Projemizde akran zorbalığını önleme, problem çözme ve çatışma çözme becerilerini geliştirme, etkili iletişim kurma yollarını öğrenme konularında çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Okul Müdürümüz Mustafa EVCAN, Psikolojik Danışmanlarımız Burcu ÜNALAN, Fatma ÇOBAN ve Günnurdan ARAKAYA projemizde görev almaktadır.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Burcu ÜNALAN'ın planlaması doğrultusunda Namık Kemal Ortaokulu ve 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenlerini okul tanıtımları için okulumuzda ağırladık. Öğrenci ve velilerimize yapılan tanıtımlarda üst öğrenim kurumlarını seçerken dikkat etmeleri gereken hususlar  hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Namık Kemal Ortaokulu ve 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz Mustafa EVCAN ve Proje Koordinatörümüz Fatma ÇOBAN Ankara'da yapılan Erasmus+ 2023 yılı KA122SCH projeleri toplantısına katılım sağladılar.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanlarımız Burcu ÜNALAN, Fatma ÇOBAN ve Günnurdan ARAKAYA AB Projesi Hazırlama Teknikleri Kursuna katılarak yürütmekte olduğumuz ''Sınıfımda Özel Biri Var'' Erasmus+ projemizin hazırlama ve hareketlilik planlama konularında müşavirlik yapmışlardır.

Mrt

''Sınıfımda Özel Biri Var'' Erasmus+ projemizin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında İbrahim Hanife Yapıcı Anadolu Lisesi, Kılıçarslan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Zübeyde Hanım Anaokulu'na ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.